Cannondale e-bike: de fiets die perfect bij u past

Cannondale is een Amerikaans fietsmerk en blinkt uit met innovatieve uitvindingen. Met de Cannondale e-bikes bewijst het merk nogmaals hun expertise en bekwaamheid in de wereld van de tweewielers. Doordat het elektrische systeem naadloos is geïntegreerd, vergeet u dat u op een e-bike zit. En dat u dus ondersteuning heeft. Dat maakt dat de fiets perfect bij u past. 

Cannondale heeft meerdere modellen elektrische fietsen. In dit artikel leer je er 5 kennen, waaronder de mountainbike. 

5 modellen Cannondale e-bikes

Een e-bike is dus een fiets met elektrische ondersteuning. En waar veel misschien denken aan een ‘gewone’ stadsfiets, zijn er ook nog vele andere soorten elektrische fietsen op de markt. Cannondale e-bike doet dat met deze 5 modellen bijvoorbeeld:

  • Mountain
  • Sportive Touring
  • Trekking
  • Urban
  • Tesoro Neo 

Mountain

De Cannondale elektrische mountainbike – kortweg Mountain. De fiets laat u het echte mountainbiken ervaren, maar dan met ondersteuning. U vliegt elke berg op en af. Door de elektrische ondersteuning levert u nog langer maximale prestaties. Ongeacht op welk terrein u zich begeeft of welk terrein u wilt trotseren. De fiets is uitgevoerd in perfecte stijfheid, is licht van gewicht, heeft een goede gewichtsverdeling en een uitstekende hanteerbaarheid.

Sportive Touring

De Sportive Touring E-bikes van Cannondale is er voor iedereen. Voor de sportieve fietser die ook de tweewieler gebruikt voor het woon-werkverkeer. Deze Cannondale e-bike is een veelzijdige en multifunctionele fiets. Het laat u sneller, gemakkelijker en langer fietsen. Zeker voor het eerder genoemde woon-werkverkeer kan dat ideaal zijn. Maar ook in uw vrije tijd kunt u van een fijne fietstocht genieten (en alle snelle fietsers achter u laten) op de Sporitve Touring e-bikes van Cannondale.

Trekking

Mobiliteit en vrijheid; daar draait het om bij de Trekking E-bikes. Net als de hierboven genoemde Sportive Touring is dit de fiets voor tal van doeleinden. Voor woon-werkverkeer, de dagelijkse boodschappen, een mooie fietstocht. De e-bike is uitgerust met een naadloze trapondersteuning, een comfortabele rechtop zitpositie en geïntegreerde dragers.

Urban

De ultieme stadsfietsen zijn de Cannondale Urban E-bikes. De fietsen hebben een zeer handelbaar stuurgedrag, perfect voor stadsgebruik. De Urban nodigt u echt uit om de auto te laten staan en lekker met de fiets de files voorbij te racen.

Tesoro Neo 

Wilt u snelheid, comfort en sportiviteit met elkaar combineren in 1 fiets? Dan is de Tesoro Nero uw antwoord. Naast dat de e-bike sportief ontworpen is, zorgt het geometrische en gebalanceerde frame dat u snelheid kunt behalen. En comfort blijft behouden. Ook het praktische is aanwezig met een bagagedrager. De krachtige Bosch middenmotor kunt u vele kilometers maken alsof u altijd de wind in de rug heeft. 

Maak een proefrit op een Cannondale e-bike

De beste kennismaking met uw toekomstige nieuwe fiets is met een proefrit. En doe dat ook uitgebreid. Want hoe langer u op de fiets zit, des te beter u kunt aanvoelen of de elektrische fiets bij u past of dat er misschien nog wat aan moet veranderen. Uw fietsenwinkel kan namelijk de fiets ook helemaal op uw lichaam afstellen. De Cannondale e-bike fietst dan nog meer alsof het speciaal voor u is gemaakt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *