De voordelen van een hardloopshirt bedrukken

Als je lekker een rondje wilt gaan hardlopen dan is een hardloopshirt erg fijn om te dragen. Door het materiaal waar een speciaal hardloopshirt voor is gemaakt heb je minder last van het zweten en lucht het shirt beter. Je kunt ook kiezen voor een hardloopshirt bedrukken om extra op te vallen of wellicht als je samen wilt werken met sponsors, wanneer je al goede prestaties haalt binnen het hardlopen kan dat interessant zijn.

Wij vertellen je in de deze blog graag meer over een hardloopshirt bedrukken en daar de voordelen van. 

Voordelen materiaal hardloopshirt

Het belangrijkste en tevens grootste verschil tussen een hardloopshirt en een normaal T-shirt is het materiaal. Echter is zowel een hardloopshirt bedrukken mogelijk als een T-shirt bedrukken. Dit heeft verder geen invloed op het druk proces. Sportkleding wordt meestal gemaakt van een lichte synthetische stof. Dit is vaak polyester. Tijdens het sporten ademt het meer dan katoen en tevens droogt het ook veel sneller. Ideaal natuurlijk tijdens het sporten. Katoen houdt in tegenstelling tot polyester het vocht vast en kan het vervolgens gaan plakken aan je huid. Tijdens het sporten voelt dit niet zo fijn. Polyester is elastischer, waardoor je er makkelijker in kunt bewegen, wel zo handig tijdens het sporten.

Model hardloopshirt 

Naast het materiaal zijn er ook diverse modellen hardloopshirts te verkrijgen. Zo zijn er speciale shirts voor het hardlopen voor mannen en vrouwen. Je hebt daarbij de keus uit shirts met lange mouwen, korte mouwen of juist helemaal mouwloos. Op die manier kun je inspelen op het weer en de temperatuur van die dag. Naast de verschillende mogelijkheden van hardloopshirts zit er ook verschil in de fitting. De één vindt het prettig om een sport shirt te dragen die strak zit en iemand anders heeft liever een shirt om in hard te lopen dat losser zit. Op die manier heb jij altijd de keus om te bepalen welk hardloopshirt er het beste bij jou past. 

Hardloopshirt bedrukken voor extra opvallen 

Heb je bijvoorbeeld een onderneming binnen de sport of wellicht houd je er gewoon van om iets helemaal eigen te maken. Dan kun je er dus ook voor kiezen om een hardloopshirt te bedrukken. Dit kun je dus door een motiverende quote erop te laten bedrukken of de naam van je onderneming of sponsors. Jij bepaalt helemaal zelf wat je wilt met je hardloopshirt. Je kunt er ook voor kiezen om het hardloopshirt te laten borduren. Echter wordt er vaker gekozen, vanwege het materiaal om iets op het shirt te laten bedrukken in plaats van borduren. Mocht je dit wel graag willen kun je het beste een specialist vragen die je daar advies over kan geven.

Tot slot 

Een hardloopshirt heeft dus zeker meer voordelen tijdens het hardlopen en sporten dan een gewoon shirt. Het materiaal speelt daarin een belangrijke rol. Je zweet minder snel en als je dat wel doet kan een special hardloopshirt dat beter laten ventileren ten opzichte van een gewoon shirt waar je in gaat sporten. Het speciale materiaal zorgt er ook nog eens voor dat je er beter in kunt bewegen. Dus ons advies is om voor tijdens het hardlopen zeker een speciaal hardloopshirt te dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *