Werknemerstevredenheid

Zoek je een manier om je werknemers beter tevreden te houden? Dat kan op veel verschillende manieren, je kan zo je Eigen sportschool beginnen binnen de werkplek. dus niet echt je Eigen sportschool beginnen maar meer een ruimte creëren waar je werknemers kunnen sporten voor werk of erna of misschien tijdens. Het is super belangrijk om blije werkers te hebben, dat stimuleert namelijk ook heel erg productiviteit. Het is heel vaak bewezen dat blij zijn heel veel helpt bij de productiviteit van de mens. Dus het is goed om altijd na te denken over verschillende manieren om je werkers blij te houden, het zou de werksfeer ook veel leuker maken. Je hebt ook grote kans dat ze jou veel meer respecteren omdat je ze ondersteunt.

Investering

Je zou het best makkelijk kunnen doen. Je hebt vast wel in je gebouw ergens extra ruimte hebben waar je wat fitnessapparaten in kwijt kan. Je moet dan ook wel een douche laten installeren. Dus het kan wel een redelijk dure verbouwing worden. Maar als je werkers blij zijn en ze daardoor harder werker heb je dat geld binnen geen tijd terug.

Strategisch

Het is ook nog een grote aantrekkingskracht. Je hebt meer kans dat je werknemers met hele hoge vaardigheden en ervaring kan aantrekken als je een mooie sportruimte hebt. Het is namelijk wel heel erg fijn en zal je werknemers veel tijd en geld besparen. Ze kunnen dan ‘s ochtends gewoon eerder naar werk komen en daar sporten in plaats van eerst naar de sportschool te moeten gaan. Je werknemers zullen gezonder en actiever zijn, en je kan er zelf ook gebruik van maken, het is dus voor iedereen een win! Wat ook nog heel erg leuk is is dat je werknemers samen kunnen sporten, dus bovenop alle andere voordelen heb je ook nog eens een slimme manier om team-building te boosten! Dat is ook een heel erg belangrijk onderdeel aan productiviteit. Er zijn dus weinig slechte dingen aan een sportschool bouwen op kantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *